SHANDONG BAISHITONG PLASTIC PRODUKTIK CO., LTD

parantos salah sahiji produsén luhur pipa plastik bermutu anu luhur.
Diajar deui
  • Certificate

    Sertipikat

    Usaha kami ngalangkungan sertifikasi sistem manajemén kualitas ISO9001: 2015, ISO14001: Sertifikasi sistem manajemén lingkungan lingkungan, OHSAS18001: 2015 sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan.
  • Service

    Palayanan

    Pipa PVC anu kualitasna luhur nganggo harga lumrah. Pangalaman anu saé pikeun jasa saatos dijual. Satiap prosés bakal dipariksa ku QC jawab anu ngajamin kualitas unggal produk. Tim packing profésional anu ngajaga unggal bungkus aman.
  • Equipment

    Peralatan

    BAISHITONG ngagaduhan 6 jalur produksi tingkat maju pipa poliétilén sareng 3 jalur produksi pipa PVC, produksi rupa-rupa spésifikasi modél pe, PVC, pp-R, pipa sareng pipa pipe, nyaéta produsén profésional skala ageung tina pipa plastik.

Tentang Kami

PRODUKTIK PLASTIK SHANDONG CO., LTD ngahususkeun kana pipa PVC kualitas luhur, pipa PP-R, pipa pipa sareng bahan polimér anyar di Cina leuwih ti 20 taun. Kami parantos ngamimitian ti bisnis leutik, tapi ayeuna parantos janten salah sahiji supplier sareng éksportir urang Tiongkok.

Dinten, SAHNDONG BAISHITONG PLASTIC PRODUKTIK CO., LTD parantos salah sahiji produsén luhur pipa plastik bermutu anu luhur. Dina tahap ieu,BAISHITONG ngagaduhan leuwih ti 200 jinis produk.

  • companypic1
  • companypic3
  • companypic4